top of page

Ahjus küpsetatud ribid


Ahjus küpsetatud ribid on tõeline nauding, mis toob teie lauale suurepärase maitsekoosluse. Mahlane liha, magus suitsune glasuur ja vürtsikad nüansid loovad üheskoos meeldejääva söögielamuse. Neid ribisid võib nautida nii pidulikel hetkedel kui ka lihtsalt nädalavahetuse söögina koos pere ja sõpradega. Nii et võtke aeg maha, naudingi maitseid ja lase nendel suussulavatel ribidel sulatada sinu südame!


Koostisained


900 g ribisid

1/2 tassi pruuni suhkrut

2 tl. koššersoola

1 spl. küüslaugupulbrit

1/2 tl. värskelt jahvatatud musta pipart

1/2 tl. paprika

1/2 tl. jahvatatud sinepit

1/4 tl. Cayenne


GRILLIKASTMEKS

1 1/2 tassi ketšupit

1 tassi pruuni suhkrut

1/2 tassi vett

1/4 tassi õunasiidri äädikat

1 spl. Worcestershire'i kastet

1 spl. melassi

1 tl. koššersoola

1/2 tl. küüslaugupulbrit

1/2 tl. sibula pulbrit

1/4 tl. jahvatatud sinepit

1/4 tl. paprikat


Samm 1

Kuumuta ahi 150° kraadini ja vooderda küpsetusplaat alumiiniumfooliumiga. Kui teie ribide tagaküljel on luude kohal õhuke membraan, eemaldage see, libistades nuga ettevaatlikult membraani alla, ja seejärel koorige see ära.

2. samm

Segage väikeses kausis pruun suhkur, sool, küüslaugupulber, pipar, paprika, sinepipulber ja Cayenne. Hõõru seguga kõik ribid ja aseta ettevalmistatud ahjuplaadile. Kata fooliumiga ja küpseta väga pehmeks, 2 tundi.

3. samm

Vahepeal valmista grillkaste: sega keskmisel kuumusel keskmisel kastrulis kõik kastme koostisosad kokku. Kuumuta keemiseni, seejärel alanda kuumust ja lase aeg-ajalt segades podiseda kuni paksenemiseni, 1 tund.

4. samm

Keera ahi grillifunktsioonile. Eemalda ribidelt foolium ja pintselda mõlemalt poolt grillkastmega. Hauta, kuni kaste hakkab just karamellistuma, 2–4 minutit.


Kõik vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Oven-Baked Ribs

Ingredients

FOR THE RIBS

900 g baby back ribs

1/2 c. packed brown sugar

2 tsp. kosher salt

1 tbsp. garlic powder

1/2 tsp. freshly ground black pepper

1/2 tsp. paprika

1/2 tsp. ground mustard

1/4 tsp. cayenne


FOR THE BARBECUE SAUCE

1 1/2 c. ketchup

1 c. packed brown sugar

1/2 c. water

1/4 c. apple cider vinegar

1 tbsp. Worcestershire sauce

1 tbsp. molasses

1 tsp. kosher salt

1/2 tsp. garlic powder

1/2 tsp. onion powder

1/4 tsp. ground mustard

1/4 tsp. paprika

Step 1

Preheat oven to 150° and line a baking sheet with aluminum foil. If your ribs have a thin membrane over the bones on the backside, remove by carefully sliding a knife under membrane and then peel it away.

Step 2

In a small bowl stir together brown sugar, salt, garlic powder, pepper, paprika, mustard powder, and cayenne. Rub mixture all over ribs and place on prepared baking sheet. Cover with foil and bake until very tender, 2 hours.

Step 3

Meanwhile make barbecue sauce: In a medium saucepan over medium heat, combine all sauce ingredients together. Bring to a boil, then reduce heat and let simmer, stirring occasionally, until thickened, 1 hour.

Step 4

Turn oven to broil. Remove foil from ribs and brush both sides with barbecue sauce. Broil until sauce just starts to caramelize, 2 to 4 minutes.



Comments


bottom of page