top of page

Grillitud Harissa kana


See retsept ühendab endas Lähis-Ida vürtsikust ja meie armastust grillitud liha vastu, luues maitseelamuse, mis paneb meeled tantsima ja suve lõhna nautima.


Harissa on Lähis-Idast pärit vürtsikas ja aromaatne pasta, mis annab kanalihale sügava maitse ning mõnusa kergelt suitsuse nüansi.


KOOSTISOSAD

6 spl harissa tšillipastat

½ tl jahvatatud köömneid

¼ tl suitsupaprikat

2 spl oliiviõli

1,4-1,8 kg kanakintse või kanarindu või mõlemat


Toidu valmistamiseks võib kasutada ka grillpanni.


Sega harissa, köömned, paprika ja oliiviõli suures kausis. Viska kanatükid katteks marinaadi ja pane 30 minutiks kuni 8 tunniks külmkappi kõrvale.


Eelsoojendage oma väligrilli vähemalt 10 minutit, kuni saate hoida oma kätt ainult 2,5 cm kõrgusel grillrestidest 2–3 sekundit, enne kui soovite selle ära tõmmata.


Kui olete valmis küpsetama, eemaldage kana marinaadist ja asetage grillplaadile. Grilli 6–8 minutit mõlemalt poolt, maitsestades grillimisel soolaga. Kana peab olema katsudes kõva ja läbiküpsemisel sisetemperatuur 74˚C.

Eemaldage kana grillilt ja asetage need enne serveerimist 5–10 minutiks kõrvale.


Kõik vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Grilled Harissa Chicken


INGREDIENTS

6 TBSP harissa chili paste

½ TEASPOON ground cumin

¼ TEASPOON smoked paprika

2 TBSP olive oil

1,4-1,8 kg bone-in chicken thighs breasts or a combination


Combine the harissa, cumin, paprika and olive oil in a large bowl. Toss the chicken pieces into the marinade to coat and set aside in the refrigerator for 30 minutes to 8 hours.


Pre-heat your outdoor grill for at least 10 minutes, until you can only hold your hand 2,5 cm above the grill grates for 2 to 3 seconds before you want to pull it away.


When you are ready to cook, remove the chicken from the marinade and place them on the grill plate. Grill for 6 to 8 minutes per side, seasoning with salt as you grill. The chicken should be firm to the touch and have an internal temperature of 74˚ C when cooked through.

Remove the chicken from the grill and set them aside to rest for 5 to 10 minutes before serving.



Comentarios


bottom of page