top of page

Halloweeni avokaadoga röstsai


Halloween ei pea olema ainult õudus ja hirm. Hirmule võib vastu seista naeratustega ja need suupisted on selleks ideaalsed. Avokaadoga röstsaiad on lihtsad ja lõbusad suupisted, mis valmivad kiiresti ja nende valmistamine on tore ettevõtmine, eriti koos lastega. Need võivad olla hommikusöögiks või suupisteks peol, kuid nad kindlasti toovad päeva erilisust ja valgustavad Halloweeni oma ainulaadse ja lõbusa isikupäraga.


Koostis:

4 avokaadot

1 supilusikatäis sidrunimahla

2 lehte merevetikaid

redised

mustad oliivid

minikurgid

kirsstomatid

kreeka pähklid

1/2 punast paprikat

4 viiluröstsaia


Juhised:


Lõika avokaadod pooleks, eemalda kivi ja pane avokaado viljaliha kaussi. Lisa sidrunimahl ning näputäis soola ja pipart, seejärel püreesta kahvliga.

Ja siis jääb veel vaid kaunistamise osa. Kasutage merevetikatest kujundite lõikamiseks teravaid kääre. Silmade jaoks on vaja ringe, juuste jaoks siksakke ja naeratuste, armide, nina ja kulmude jaoks õhukesi ribasid. Haki punane paprika väikesteks tükkideks, et tekiks huuled, kihvad, ninasõõrmed ja pupillid. Viiluta redised silmamunade jaoks. Lõika oliivid silmade jaoks rõngasteks.

Määri püreestatud avokaado röstsaiatükkidele ja kaunista. Piltidel mõned näited armsatest kujundustest – aga laske oma kujutlusvõimel lennata!


Kõik vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Halloween Avocado Toast


Ingredients:


Makes 4 Avocado Toasts


4 avocados

1 Tablespoon lemon juice

2 sheets of seaweed

radishes

black olives

mini dill pickles

grape tomatoes

walnuts

1/2 red bell pepper

4 pieces of toast


Instructions:


Slice the avocados in half, remove the stone, and scoop out the avocado flesh into a bowl. Add the lemon juice and pinch of salt and pepper, then mash with a fork.

Prepare the toppings for the facial features of the toast faces. Use sharp scissors to cut out shapes from the seaweed. You’ll need circles for eyes, zigzags for hair, and thin strips for smiles, scars, noses, and eyebrows. Chop the red bell pepper into small pieces to make lips, fangs, nostrils, and pupils. Slice the radishes for eyeballs. Slice the olives into rings for eyes.

Spread the mashed avocado onto the toast pieces and decorate. Here are some examples of cute designs — but let your imagination run wild!!




Comments


bottom of page