top of page

Lihtne ingveriga veiseliha


See lihtne ingveriga veiseliha on täis maitset ja aromaatseid noote ning valmib kiirelt ja lihtsalt. See sobib suurepäraselt serveerimiseks aurutatud riisi või värske salatiga. Lisaks võid seda rooga kohandada vastavalt oma maitse-eelistustele, lisades näiteks erinevaid köögivilju või maitseaineid.


Koostisained

450 g ümmargust veisepraadi, õhukeselt viilutatud

1 (2,5 cm) tükk värsket ingverijuurt, kooritud ja õhukesteks viiludeks

1 spl sojakastet

1 tl võid

1 punane paprika, tükeldatud

1 sibul, hakitud

12 seent, viilutatud

¼ tassi magushaput kastet

4 tassi keedetud riisi


Juhised


Asetage veisepraad, ingver ja sojakaste kaussi; segage. Katke tihedalt ja laske marineerida külmkapis vähemalt 30 minutit või kuni üleöö.


Kuumutage vokkpann kõrgel kuumusel; valage sisse veiselihasegu. Katke kaanega; küpsetage, kuni veiseliha on pruunistunud, umbes 5 minutit. Eemaldage veiseliha wokilt.


Kuumutage või vokkpannil kõrgel kuumusel; segage sisse paprika, sibul, seened ja magushapu kaste. Katke ja küpsetage, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema, umbes 3 minutit. Segage keedetud veiseliha köögiviljasegusse; küpsetage, kuni see on läbi küpsenud, umbes 2 minutit. Serveerige keedetud riisiga.


Easy Ginger Beef


Ingredients

450 g round steak, thinly sliced

1 (2,5 cm) piece fresh ginger root, peeled and thinly sliced

1 tablespoon soy sauce

1 teaspoon butter

1 red bell pepper, chopped

1 onion, chopped

12 mushrooms, sliced

¼ cup sweet and sour sauce

4 cups cooked rice

Directions

Place steak, ginger, and soy sauce in a bowl; turn to coat steak. Cover tightly; marinate in the refrigerator for at least 30 minutes or up to overnight.

Heat a wok over high heat; pour in beef mixture. Cover wok; cook until beef is browned, about 5 minutes. Remove beef from wok.

Heat butter in wok over high heat; stir in bell pepper, onion, mushrooms, and sweet and sour sauce. Cover and cook until vegetables begin to soften, about 3 minutes. Stir cooked beef into vegetable mixture; cook until heated through, about 2 minutes. Serve over cooked rice.


Comments


bottom of page