top of page

Lõhefilee kuumaõhufritüüris


Kuumaõhufritüür on asendamatu abilne iga kodukoka köögis, mis aitab teil valmistada tervislikke ja maitsvaid toite kiiresti ja lihtsalt. Õhufritüüris toidu valmistamisel kasutatakse vähem rasva, mis muudab toiduvalmistamise ka palju tervislikumaks.

Lõhefilee kuumaõhufritüüris on väga kiire, lihtne ja maitsev roog, mis võimaldab lõhel säilitada oma loomulikku maitset ja tekstuuri. See roog sobib suurepäraselt nii igapäevaseks õhtusöögiks kui ka erilisteks sündmusteks.


KOOSTISOSAD

4 lõhefileed, 4 cm paksust

oliiviõli

soola ja jämedalt jahvatatud musta pipart

sidruni viilud


JUHISED

Eelsoojendage õhufritüür temperatuurini 195ºC .


Määri lõhefileed mõlemalt poolt oliiviõliga ning maitsesta ohtralt soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Aseta lõhefileed korvi või alusele, naha pool all.


Prae lõhet kuumaõhufritüüris 10–12 minutit. Küpsetamisel peaksid fileed tunduma katsudes kõvad.


Tõsta kala ettevaatlikult taldrikule ja pigista lõhefileed peale värsket sidrunit või kalla peale oma lemmikkaste. Serveeri kohe.



Easy Air-Fried Salmon


INGREDIENTS

4 salmon fillets 4 cm thick

olive oil

salt and coarse ground black pepper

lemon wedges


INSTRUCTIONS

Pre-heat the air fryer to 195ºC.

Rub the salmon filets on both sides with olive oil and season generously with salt and freshly ground black pepper. Place the salmon fillets, skin side down inside the basket or tray.


Air-fry the salmon for 10 to 12 minutes. The fillets should feel firm to the touch when cooked through.

Carefully transfer the fish to a plate and squeeze fresh lemon over the salmon filets, or top with your favorite sauce. Serve immediately.



Comments


bottom of page