top of page

Muraka Virgin Mojito


Muraka Virgin Mojito on alkoholivaba versioon klassikalisest mojitost, mis on värske, puuviljane ja mündine jook. See on suurepärane valik neile, kes soovivad nautida mojitot ilma alkoholita, säilitades samal ajal selle särava maitse ja värskuse. See sobib suurepäraselt janukustutavaks joogiks ja võib olla suurepärane valik mitmesugustel üritustel ja koosviibimistel.


MÜNDISIIRUPI JAOKS

1/2 tassi värskeid piparmündilehti

1 tass granuleeritud suhkrut

1 tass vett

MOJITO JAOKS

1 tass murakaid

1 tl. granuleeritud suhkrut

1/2 tass laimi mahla

Jää

2 (12 untsi) purki seltzerit

Värske piparmünt, kaunistuseks


Samm 1

Purusta väikeses potis puulusika või uhmri ja nuia abil piparmündilehed. Lisa suhkur ja vesi ning kuumuta keskmisel kuumusel keemiseni, segades, et suhkur lahustuks. Lase keeda 3 minutit. Lase jahtuda toatemperatuurini, seejärel kurna välja piparmündilehed, vajuta puulusikaga, et kogu vedelik väljuks.

2. samm

Väikeses kausis lisa murakad ja suhkur ning purusta puulusikaga murakaid kuni lagunemiseni.

3. samm

Jaga murakad 4 klaasi vahel ja lisa igasse klaasi 2 spl suhkrusiirupit ja 2 sl laimimahla. Täitke klaasid jääga ja valage peale seltzer, seejärel kaunistage piparmündiga.


Vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Blackberry Virgin Mojito


FOR MINT SYRUP

1/2 c. packed fresh mint leaves

1 c. granulated sugar

1 c. water

FOR MOJITO

1 c. blackberries

1 tsp. granulated sugar

1/2 c. lime juice

Ice

2 (12-oz.) cans seltzer

Fresh mint, for garnish

Step 1

In a small pot using a wooden spoon or using a mortar and pestle, crush mint leaves. Add sugar and water and bring to a boil over medium heat, stirring to dissolve sugar. Let boil 3 minutes. Let cool to room temperature, then strain out mint leaves, pressing with a wooden spoon to help release all liquid.

Step 2

In a small bowl, add blackberries and sugar, and using a wooden spoon, crush blackberries until broken down.

Step 3

Divide blackberries between 4 glasses and add 2 tablespoons simple syrup and 2 tablespoons lime juice to each glass. Fill glasses with ice and top off with seltzer, then garnish with mint.


Comments


bottom of page