top of page

TEE SÜÜA ja TEENI RAHA


Kuidas see käib?

Väga lihtne! Sa teed endale või oma perele süüa aga tegid siiski veidi rohkem kui tegelikult ära jaksate süüa ning minema visata, oleks lihtsalt toidu raiskamine.

Lahendus ... kasuta Kook™ äppi ja müü lihtsalt ülejäägid oma naabritele maha. Alati on keegi, kes ei viitsi või ei jõua süüa teha ja kes vaatab just praegu kurva näoga oma külmiku sisu ning peab plaani ...

Sa tegid siis süüa ... ja hästi tuli välja, nagu tavaliselt. Sõid ise ja jäägi äraviskamine on puhas raiskamine – nii me planeeti juba ei päästa!

Sa lisad äppi kirjelduse oma tehtud toidust, teed pilti, määrad portsjoni hinna ja annad teada, mis kellani oled Sa valmis ostjale toitu üle andma ... no, et ise jõuaks veel trenni.

Teed toidust äpiga pildi, kas siis müüd suuremat kogust korraga või torti viilu kaupa ja salvestad ... vajutad veel vaid kinnitamise nuppu ja ongi pakkumine üleval kõikidele soovijatele.

Su naaber teeb äpi lahti ... vaatab, mis tema naabruskonnas pakutakse ja valib endale lähima või sobivaima toidu. Maksab selle eest ja talle avaneb aadress, kuhu tulla.

Kui ta kohale jõuab, tuleb Sulle teade ja lähed annad toidu üle. Nii lihtne ongi!

Sina said raha, ostja sai süüa ning toitu ei raisata ... kõik õnnelikud ja päästame ühtlasi koos ka planeeti.

Oled nagu superkangelane ... lihtsalt jälle veidi rikkam.


Kui Sul äppi veel ei ole, siis saad leiad selle

www.kookfood.app


Comments


bottom of page