top of page

Täidetud paprikad


Need paprikad on nagu kurjakuulutavad Halloweeni kõrvitsad, kuid siin on eriline trikk - nende näoilmed on justkui elus, igaüks omamoodi kelmikas ja müstiline. Need paprikad ootavad, et nad teie toidulauale maagiliselt ilmuksid.

Kui soovite, võite igat paprikat kaunistada omal moel. Lisage neile juustu, mis sulab justkui nõiaringides. Puistake peale värsket ürti, mis lisab maagilist aroomi. Ja ärgem unustagem, et igas paprikas peitub pisike võlukunst - see on teie võimalus loomingulisuseks!



Täidetud paprikad


Koostisained

4 suurt oranži paprikat

1 spl oliivi- või avokaadoõli

2 tl küüslauku, hakitud

1/4–1/2 tassi kollast sibulat, tükeldatud

450 g kalkunihakkliha

1 taco maitseainet

1 spl vett

1 spl tomatipastat

1–2 tomatit, tükeldatud


Juhised

Kuumuta ahi 175 kraadini.

Võtke paprikad ükshaava, asetage lõikelauale külili ja lõigake pipra pealmine osa ära nii õhukeselt kui võimalik (ärge visake ära). Kasutage väikest koorimisnuga, et kraapida/lõigata paprika seest välja seemned ja membraanid. Seejärel lõigake sama koorimisnoaga ettevaatlikult paprika esiosasse silmad, nina ja suu, nagu kõrvitsa puhul. Korrake sama kõigi paprikatega ja asetage kõrvale.


Võtke väike ahjupann ja piserdage kergelt oliiviõliga. Asetage paprikad ja pealsed pannile ning küpsetage umbes 15-20 minutit või kuni paprika on küpsenud, kuid siiski kõvad.


Vahepeal võtke suur malmist pann ja laske keskmisel/kõrgel kuumusel kuumaks. Lisage oliiviõli. Lisage küüslauk ja laske küpsetada, kuni see lõhnama hakkab, umbes 30 sekundit.

Seejärel lisage sibul ja küpsetage umbes 2-3 minutit.

Lisage pannile kalkuniliha ja laske küpseda umbes 5–7 minutit või kuni see on täielikult küpsenud.

Lisage ka taco maitseaine, vesi ja tomatipasta; segage kokku.

Lisage kuubikuteks lõigatud tomatid ja segage ühtlaseks.


Paprika täidis: maitse ja soovi korral maitsesta. Võtke kalkunisegu ja täitke iga pipar sellega. Lisage lisandeid vastavalt soovile.


Serveerige kohe.


Kõik vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Halloween stuffed peppers


Ingredients

4 large orange bell peppers

1 tablespoon olive or avocado oil

2 teaspoons garlic, minced

1/4 – 1/2 cup yellow onion, diced

1 pound ground turkey

1 batch homemade taco seasoning

1 tablespoon water

1 tablespoon tomato paste

1–2 roma tomatoes, diced


Instructions

Preheat oven to 175 degrees.

Prepare Jack-O-Lanterns: Take bell peppers one at a time. Lay flat on its side on a cutting board and cut off the top of the pepper as thin as you can (do not discard). Use a small paring knife to scrape/cut out the seeds and membranes from the inside of the pepper. Then use the same paring knife to carefully cut a jack-o-lantern face into the front of the pepper just like you would a pumpkin. Repeat with all peppers and set aside.

Bake: Take a small casserole dish and spray lightly with olive oil. Place bell peppers and tops inside and bake for approximately 15-20 minutes or until peppers are cooked, but still firm.

Cast Iron: Meanwhile, take a large cast iron skillet and bring to medium/high heat. Add olive oil and swirl to coat the pan.

Garlic: Add garlic and let cook until fragrant, about 30 seconds.

Onion: Add onion and cook until it reduces, about 2-3 minutes.

Ground Turkey: Add ground turkey to the pan and allow to cook, about 5-7 minutes, or until fully cooked.

Seasoning: Add taco seasoning, water and tomato paste; stir to combine.

Tomatoes: Add diced tomatoes and stir to combine.

Stuff Peppers: Taste and adjust seasoning, if desired. Take turkey mixture and stuff each pepper. Add toppings, as desired.

Serve: Serve immediately.




Comments


bottom of page