top of page

Veisekarri kiirkeedupotis


Kui soovid nautida maitsvat ja sügavate maitsetega rooga kiiresti ja vaevata, siis see retsept on just sulle. Olgu see lõunasöök või õhtusöök, veisekarri kiirkeedupotis viib sind tõeline aroomide ja maitsete peole vaid mõne sammuga.


See on kiire ja lihtne viis nautida sügavaid maitseid, mis rõõmustavad teie maitsemeeli. Las kiirkeedupoti võlu toob teie söögilaualle India maitsete rikkuse ja aroomid.


Koostisained

2 spl. rapsiõli

1 punane sibul, viilutatud

1 suur punane paprika, pikuti neljaks lõigatud, seejärel risti viiludeks lõigatud

Kosher sool ja pipar

900 g veiseliha, hästi kärbitud ja u 6-7 cm tükkideks lõigatud

400 g purk kookospiima, hästi loksutatud

3 spl. Tai punase karri pastat

Serveerimiseks keedetud riis, laimiviilud, koriander ja viilutatud punane tšilli


Samm 1

Kuumuta kiirkeedupotis 1 spl õli. Lisa sibul ja pipar, maitsesta 1/4 teelusikatäie soola ja pipraga ning prae 5 minutit, kuni see on pehme. Aseta kaussi.

2. samm

Lisa ülejäänud supilusikatäis õli, maitsesta veiseliha 1/4 tl soola ja pipraga ning küpseta, kuni see on igast küljest pruunistunud, umbes 5 minutit.

3. samm

Klopi kokku kookospiim ja karripasta, lisa potti. Kata ja lukusta kaas ning küpseta kõrgel rõhul 35 minutit. Kasutage loomulikku vabastamismeetodit 10 minutit, seejärel vabastage järelejäänud surve.

4. samm

Lõika liha kahe kahvli abil tükkideks, seejärel raputa peale sibul ja punane pipar. Serveeri riisiga koos laimiviiludega ning soovi korral lisa koriandri ja punane tšilli.


Sul ei ole kiirkeedupotti? Saad selle mugavalt osta meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Instant Pot Beef Curry


Ingredients

2 tbsp. canola oil, divided

1 red onion, sliced

1 large red pepper, quartered lengthwise, then sliced crosswise

Kosher salt and pepper

900 g beef chuck roast, well trimmed and cut into 6-7 cm pieces

400 g can coconut milk, well shaken

3 tbsp. Thai red curry paste

Cooked rice, lime wedges, cilantro, and sliced red chile, for serving


Step 1

Press Sauté on multicooker and heat 1 tablespoon oil. Add onion and pepper, season with 1/4 teaspoon each salt and pepper, and sauté until just tender, 5 minutes; transfer to bowl.

Step 2

Add remaining tablespoon oil, season beef with 1/4 teaspoon each salt and pepper, and cook until browned on all sides, about 5 minutes.

Step 3

Whisk together coconut milk and curry paste, add to pot, and scrape up any brown bits. Cover and lock lid and cook on high pressure for 35 minutes. Use natural release method for 10 minutes, then release any remaining pressure.

Step 4

Using 2 forks, break up meat into pieces, then toss with onion and red pepper. Serve over rice along with lime wedges and topped with cilantro and red chile if desired.


Comments


bottom of page