top of page

Veiseliha ja brokkoli stir-fry


Veiseliha ja brokkoli stir-fry on roog, mis kuulub Aasia köögi hulka, täpsemalt stir-fry (praadimise) valmistamisviisi alla. Stir-fry on kiire ja kuum viis toiduvalmistamiseks, kus koostisosad, sealhulgas liha ja köögiviljad, visatakse kiiresti kuumas pannil või wok'is (spetsiaalne Aasia pann) kokku segades ja pruunistades. See meetod võimaldab säilitada koostisosade värskust ja krõmpsuvust ning rõhutab nende loomulikke maitseid.


KOOSTISOSAD

u 680 g küljetükk või välisfilee, mis on viilutatud õhukesteks 8 cm ribadeks

2 spl maisitärklist

2 spl vett

Taimeõli

½ viilutatud sibulat

1 punane paprika, ribadeks lõigatud

1½ tass Stir Fry kastet

1 brokkoli, õisikuteks lõigatud

Riis serveerimiseks

Kaunistuseks seesamiseemned


Klopi keskmises klaaskausis kokku maisitärklis ja vesi. Lisa viilutatud veiseliha ja sega. Lase veiseliha marinaadis 15 minutit seista, et liha pehmeneks.

Valmistage Stir-Fry kaste või asetage valmis ostetud kaste, kuni liha pehmeneb.

Kuumuta vokkpanni või paksu põhjaga panni kõrgel kuumusel. Nirista peale väike kogus õli. Prae veiseliha kahes osas kiiresti mõlemalt poolt. Ärge panni pange liiga täis. Eemalda veiseliha ja tõsta kõrvale.

Lisa pannile sibulad ja vajadusel lisa õli. Prae segades paar minutit ja seejärel lisa punased paprikad. Jätka segades praadimist, kuni sibul hakkab pruunistuma ja pehmendama. Viska peale brokkoliõisikud ja prae segades veel minut aega. Vala sisse Stir-Fry kaste ja lase keema tõusta. Alanda kuumust ja tõsta veiseliha ja selle mahlad tagasi pannile. Prae segades veel 1–2 minutit, et veiseliha läbi kuumeneks.

Serveeri kohe riisi või nuudlite peale ja puista peale seesamiseemneid.


Wok-panni saad mugavalt tellida meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app



Beef and Broccoli Stir Fry


INGREDIENTS

680 g flank steak or top round sirloin steak sliced into thin, 8 cm long strips

2 TABLESPOONS cornstarch

2 TABLESPOONS water

Vegetable oil

½ onion sliced

1 red pepper cut into strips

1½ CUPS Stir Fry Sauce a double batch

1 head broccoli cut into florets

Rice for serving

Sesame seeds for garnish


Whisk together the cornstarch and water in a medium glass bowl. Add the sliced flank steak and toss to coat the meat. Let the beef marinade for 15 minutes to tenderize the meat.

Prepare your stir fry sauce while the meat is tenderizing.

Heat a wok or heavy bottomed skillet over high heat. Drizzle with a small amount of oil. In two batches, sear the beef quickly on both sides. Do not overcrowd pan. Remove the beef and set aside.

Add the onions to the pan along with some additional oil, if needed. Stir-fry for a few minutes and then add the red peppers. Continue to stir-fry until the onions start to brown and soften. Toss in the broccoli florets and stir fry for another minute. Pour in the stir fry sauce and bring to a boil. Reduce the heat and return the beef and its juices to the pan. Stir fry for a 1 to 2 additional minutes to heat the beef through.

Serve immediately over rice or noodles and sprinkle with sesame seeds.

Comments


bottom of page