top of page

Vürtsikas kalkuni panini


Vürtsikas kalkuni panini on kütkestav ja maitserohke gurmeevõileib, mis tõotab rikkalikku maitseelamust. See roog ühendab endas mitmekihilise vürtsika kalkuniliha, maheda chipotle majoneesi, krõbeda juuretisega leiva ning värske pirni ja Jalapeño pipra värskuse.


KOOSTISOSAD

2 pooleks viilutatud ciabatta saia või 4 viilu juuretisega leiba

Oliiviõli

¼ tassi chipotle majoneesi

170 g viilutatud kalkunipraad

1 pirn, viilutatud

1 Jalapeño pipar

Peotäis rukolat

115 g viilutatud teravat Cheddari juustu, umbes 4 kuni 6 viilu


Pintselda ciabatta lõikekülgi vähese oliiviõliga ja rösti õhufritüüris või pliidil pannil pruuniks. Teise võimalusena pintseldage leivaviilude ühte külge õliga ja röstige fritüüris või pannil pliidiplaadil.


Määri chipotle majoneesi ciabatta saia mõlemale poolele või kõikidele leivaviiludele. Laota õhukeseks viilutatud kalkunipraad, pirn, viilutatud Jalapeño ja Cheddari juust kahele leivaviilule või ciabatta alumistele pooltele. Aseta virnad õhkfritüüri ja prae õhu käes temperatuuril 200˚C 2 minutit, et juust sulaks (või pange need sama efekti saavutamiseks ahju).

Seejärel lisa rukola ja teine ​​pool saia ning suru tugevalt alla. Lõika pooleks ja serveeri.


Kõik vajalikud köögitarbed leiad meie e-poest.


Kui toitu jääb üle, siis pane see Kook rakendusse müüki! Sina ei pea toitu raiskama ja keegi saab Sinu maitsvat toitu nautida.

Kui Sul äppi veel ei ole, siis leiad selle www.kookfood.app


Spicy Turkey Panini


INGREDIENTS

2 ciabatta bread rolls sliced in half OR 4 slices sourdough bread

Olive oil

¼ CUP chipotle mayo

170 g sliced roast turkey

1 pear sliced

1 Jalapeño pepper

Handful of arugula

115 g sliced sharp Cheddar cheese about 4 to 6 slices


Brush the cut sides of the ciabatta rolls with a little olive oil and toast in your air fryer or in a skillet on the stovetop until browned. Alternately, brush one side of your sourdough slices with oil and toast in the air fryer or on the stovetop in a skillet.


Spread the chipotle mayo on both halves of the bread rolls or on all the slices of bread. Layer the thinly sliced roast turkey, pear, sliced Jalapeño and Cheddar cheese on two of the bread slices or on the bottom of the ciabatta rolls.


Transfer the stacks into the air fryer and air-fry at 200˚C for 2 minutes to melt the cheese (or pop them under the broiler to the same effect). Then top with the arugula and the other half of the bread roll and press firmly down. Slice in half and serve.


Comments


bottom of page